Rośliny i surowce roślinne dla zdrowia – jakość i wykorzystanie

Charakterystyka

Studia podyplomowe VII edycja

Program studiów

Warunki rekrutacji

Przebieg rekrutacji

Rośliny i surowce roślinne dla zdrowia – jakość i wykorzystywanie XIV edycja

Praca dyplomowa

Do pobrania

Metriały z zajęć

Towaroznawstwo zielarskie z elementami biologii i uprawy roślin prozdrowotnych
Farmakognozja
Produkty roślinne w dietetyce
Leki roślinne - charakterystyka, obrót, aspekty prawne
Przechowywanie, konserwacja i pakowanie produktów i surowców roślinnych
Metody oceny jakości surowców zielarskich
Aromaterapia
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem produktów roślinnych
Farmakologia
Anatomia i fizjologia człowieka
BHP i udzielanie pierwszej pomocy

Kadra

Janina Gajc-Wolska

Janina Gajc-Wolska

prof. dr hab.

Kierownik Studiów

Marek Gajewski

Marek Gajewski

prof. dr hab.

Ewa Osińska

Ewa Osińska

prof. dr hab.

Jarosław L. Przybył

Jarosław L. Przybył

dr

Terminarz zjazdów

maj

  • PN
  • WT
  • ŚR
  • CZW
  • PT
  • SB
  • ND
  • 28
  • 29
  • 30
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 1

Galeria