Olejki eteryczne w przyprawach. Ich właściwości sensoryczne i rola fizjologiczna
Nasze doktorantki Sylwia Koczkodaj i Kavana Raj opowiedzą jak wygląda produkcja i jakie właściwości mają olejki eteryczne oraz jak uprawiane są kawa i pieprz w Indiach.
Warsztaty odbędą się w Ursynowskim Centrum Kultury „Alternatywy”
.
.
Prowadzące: mgr inż. Sylwia Koczkodaj i mgr Kavana Raj, doktorantki 2 roku w Szkole Doktorskiej Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Realizują doktoraty w Instytucie Nauk Ogrodniczych w Katedrze Roślin Warzywnych i Leczniczych pod opieką Pani prof. Katarzyny Bączek.
Data wydarzenia: 2022-12-06 17:15
Miejsce wydarzenia: Ursynowskie Centrum Kultury „Alternatywy” https://www.alternatywy.art/
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok