Olejki eteryczne w przyprawach. Ich właściwości sensoryczne i rola fizjologiczna
Nasze doktorantki Sylwia Koczkodaj i Kavana Raj opowiedzą jak wygląda produkcja i jakie właściwości mają olejki eteryczne oraz jak uprawiane są kawa i pieprz w Indiach.
Warsztaty odbędą się w Ursynowskim Centrum Kultury „Alternatywy”
.
.
Prowadzące: mgr inż. Sylwia Koczkodaj i mgr Kavana Raj, doktorantki 2 roku w Szkole Doktorskiej Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Realizują doktoraty w Instytucie Nauk Ogrodniczych w Katedrze Roślin Warzywnych i Leczniczych pod opieką Pani prof. Katarzyny Bączek.

Data wydarzenia: 2022-12-06 17:15
Miejsce wydarzenia: Ursynowskie Centrum Kultury „Alternatywy” https://www.alternatywy.art/
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies