Essential oils in seasonings. Their sensory properties and physiological role
Our PhD students Sylwia Koczkodaj and Kavana Raj will talk about the production and properties of essential oils and how coffee and pepper are grown in India.
The workshop will be held at Ursynów Cultural Centre „Alternatywy”
.
.
Chair: M.Sc. Sylwia Koczkodaj and M.Sc Kavana Raj, 2nd year PhD students in Doctoral School Warsaw University of Life Sciences. They are pursuing their PhDs at the Institute of Horticultural Sciences in the Department of Vegetable and Medicinal Plants under the supervision of Professor Katarzyna Bączek.

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie informuje, że na swoich stronach www stosuje pliki cookies (tzw. ciasteczka), w tym pliki funkcjonalne, analityczne i reklamowe. Szczegółowe informacje na temat przetwarzania danych użytkowników serwisu i wykorzystywanych technologii śledzących dostępne są w „Polityce cookies”. Aby zmienić ustawienia skorzystaj z ustawień swojej przeglądarki, aby wyłączyć pliki cookies kliknij \"Nie wyrażam zgody\".Wyrażam zgodęNie wyrażam zgodyPolityka cookies